


Zinzino Balance Test bilans kwasów Omega 6:3

Opis
Zinzino Balance Test bilans kwasów Omega 6:3
Zapoznaj się z wynikami indywidualnego testu BalanceTest „Before and After”, aby dowiedzieć się,
jak wygląda bilans kwasów Omega 6:3 w Twoim organizmie.
Ten prosty test suchej krwi, opracowany przez niezależne laboratorium VITAS, można szybko wykonać w domu,
a jego wyniki pomagają rozpocząć swój własny program zdrowotny.
Nasza współczesna dieta różni się od tego, w jaki sposób odżywiano się na początku 20 wieku, biorąc pod uwagę choćby brak dostępu do jedzenia typu fast-food.
Nawet jeśli samodzielnie przygotowujemy swoje posiłki, jakość składników niestety nie jest już taka sama jak kiedyś.
Mięso pochodzi zwykle od zwierząt hodowanych w oborach i karmionych paszą, a nie zwierząt wypasanych na otwartych polach i odżywiających się trawą.
Ryby, takie jak łosoś, są hodowane w zamkniętych zbiornikach wodnych i karmione mięsem innych ryb, pomimo iż są to morskie ryby głębinowe odżywiające się algami.
Ma to ogromny wpływ na wartości odżywcze, jakie poprzez pożywienie dostarczamy do komórek i tkanek naszego ciała.
BalanceTest firmy Zinzino jest łatwym do samodzielnego wykonania testem umożliwiającym pomiar stężenia kwasów tłuszczowych we krwi,
którego wynik odzwierciedla ilość tłuszczy przyjmowaną wraz z pożywieniem.
BalanceTest jest testem suchej kropli krwi, którego dokładność potwierdzona w badaniach klinicznych odpowiada
dokładności pomiarów stężenia kwasów tłuszczowych w próbkach krwi żylnej.
Test wymaga jedynie pobrania kilku kropli krwi z opuszki palca i naniesienia ich na bibułę filtracyjną,
a cała procedura zajmuje mniej niż minutę. Laboratorium VITAS Analytical Services* przeprowadza anonimowo analizę stężenia
11 kwasów tłuszczowych** we krwi z pewnością pomiaru na poziomie 98%.
Następnie, po upływie około 20 dni wynik jest wyświetlany na stronie internetowej zinzinotest.com wraz ze informacjami
szczegółowymi obejmującymi m.in. równowagę kwasów tłuszczowych omega-6:3,
zawartość kwasów tłuszczowych omega 3 oraz profil ochrony kwasów tłuszczowych.
Badania nad profilem kwasów tłuszczowych we krwi wykazały, że profil ten jest w sposób istotny powiązany ze stanem zdrowia.
*Vitas to laboratorium kontraktowe z certyfikatem GMP zajmujące się analizą chemiczną i posiadające 20-letnie doświadczenie
w przeprowadzaniu wysokiej jakości analizy chromatograficznej w oparciu o najnowszą wiedzę i rozwiązania technologiczne.
**11 kwasów tłuszczowych obejmuje: kwas palmitynowy (PA), kwas stearynowy (SA), kwas oleinowy (OA), kwas linolowy (LA),
kwas alfa-linolenowy (ALA), kwas gamma-linolenowy (GLA), kwas dihomo-gamma-linolenowy (DHGLA), kwas arachidonowy (AA),
kwas eikozapentaenowy (EPA), kwas dokozapentaenowy (DPA), kwas dokozaheksaenowy (DHA).
- Test suchej kropli krwi do samodzielnego wykonania
- Mierzy 11 kwasów tłuszczowych we krwi.
Informuje o bilansie omega-6:3
Jak to działa?
Niezwłocznie po wykonaniu pierwszego testu BalanceTest rozpocznij codzienne przyjmowanie dawki produktów Zinzino Balance.
Kontynuuj przyjmowanie produktów Balance zgodnie z zaleceniem przez 120 dni, a następnie wykonaj drugi test BalanceTest, aby
dowiedzieć się, jak zmienił się profil kwasów tłuszczowych.
Jeśli wynik pierwszego testu wskaże równowagę omega-6:3 wynoszącą 3:1 lub lepszą, skontaktuj się z firmą Zinzino,
ponieważ przyjmowanie produktu Balance nie jest konieczne.
TWOJA OCHRONA (WARTOŚĆ PROFILU KWASÓW TŁUSZCZOWYCH)
Ten wskaźnik odnosi się do profilu 11 kwasów tłuszczowych we krwi. Skala wynosi 0–100,RÓWNOWAGA KWASÓW TŁUSZCZOWYCH OMEGA-6 (AA)
/OMEGA-3 (EPA) Równowaga kwasów tłuszczowych omega-6 (AA)/omega-3 (EPA) jest miarą zbilansowania kwasów tłuszczowych omega-6 i omega-3.POZIOM KWASÓW TŁUSZCZOWYCH OMEGA-3 (EPA+DHA)
Wartość procentowa wskazuje, jak duży odsetek całkowitego profilu kwasów tłuszczowych stanową kwasy tłuszczowe omega-3 EPA+DHA.WSKAŹNIK PŁYNNOŚCI BŁONY KOMÓRKOWEJ
Wskaźnik ten określa równowagę między tłuszczami nasyconymi a kwasami tłuszczowymi omega-3 (EPA+DHA).WSKAŹNIK ZDROWIA PSYCHICZNEGO OPARTY NA DIECIE
Wskaźnik ten określa równowagę między kwasami tłuszczowymi omega-6 (AA) i omega-3 (EPA+DHA).SKUTECZNOŚĆ WYTWARZANIA KWASU ARACHIDONOWEGO (AA)
Wskaźnik ten określa skuteczność, z jaką dany organizm przetwarza kwasy tłuszczowe omega-6 dostarczane wraz z pożywieniemVitas
- certyfikowane labolatorium z 20-letnim doświadczeniem w dostarczaniu wysokiej jakości,
niestandardowych chromatograficznych usługi analitycznych opartych na najnowszej
wiedzy i technologii - analizuje próbki krwi w celu określenia profilu kwasów tłuszczowych odzwierciedlających twoja dietę.
Certificate Vitas - Declariation of Independence
Preventative Health at Lillestrøm Sports Club